SI MM Gradnje - gradnja hiš, fasaderstvo, izkopi Slogan gradbenega podjetja SIMMGRAD
Ponudba O podjetju SI MM GRAD Kontakt Lokacija Galerija referenc E-pošta
SI MM GRAD - gradnja hiš, fasaderstvo - betonarna SI MM GRAD - gradnja hiš, fasaderstvo - betonarna SI MM GRAD - gradnja hiš, fasaderstvo - betonarna SI MM GRAD - gradnja hiš, fasaderstvo - betonarna SI MM GRAD - gradnja hiš, fasaderstvo - betonarna
Gradnja hiš
Fasaderstvo - izdelava fasad
Krovstvo in kleparstvo
Prodaja in črpanje betona
Izdelava ravnih streh
Prevozi in izkopi
Kmetijski objekti
 

IZDELAVA RAVNIH STREH - Ravne strehe TPO in PVC


S sintetičnimi folijami lahko ekonomično in kvalitetno pokrijemo praktično vse oblike streh. Z uporabo specifičnega načina vgradnje, posebnih in dodatni materialov imamo veliko možnosti, ki nam omogočajo veliko odličnih estetskih učinkov. Folije so na voljo dveh tipih materiala in sicer PVC in TPO.

imagesizdelava stresnega vrta na objektu

Področja uporabe

Uporabljajo se za hidroizolacijo vseh tipov ravnih streh in sicer topla streha, kombinirana topla streha, obrnjena streha, streha pod težko zaščito, .. Tipe objektov za katere se uporabljajo pa si lahko ogledate v tehnični dokumentaciji.

Tipi sintetičnih membran


stresni vrt na vrhu stavbe

Sintetične membrane se med seboj razlikujejo po uporabljenem polimeru in nosilcu. Več o tem si lahko preberete v tehnični dokumentaciji. V grobem jih delimo v dve družini:

FLAGON TPO membrane


FLAGON TPO so nova generacija sintetičnih membran, ki so proizvedene z inovativno formulacijo: EPR (ethilen poliproilen guma) modificiranimi poliolefini.

Pri načrtovanju streh ki jih prekrivamo s TPO membranami je potrebno upoštevati fiziko strehe in vse posebnosti, ki so posledica materiala. Pozorni moramo biti na izbiro tipa membrane za posamezen tip strehe, izvedbo detajlov, načrtovanje zaključkov, ...

Pri izbiri in opisu materiala je potrebno upoštevati tehnične liste za posamezen tip FLAGON TPO, ki jih najdete v tehničnih dokumentacijah.

strma streha z rastinamistrsni vrt

FLAGON PVC membrane


Vodotesne PVC membrane so se začele uporabljati za hidroizolacijo streh v poznih 60-ih letih. Njihove tehnične lastnosti jim dajejo vedno večji delež na trgu strešnih kritin. Ti materiali so se izkazali kot primerne za uporabo na vseh podlagah, še posebej tistih, kjer so značilni premiki podlage, npr kovinske konstrukcije s profilirano pločevino ali montažnih betonskih elementov.

Pri načrtovanju streh, ki jih prekrivamo s PVC membranami je potrebno upoštevati fiziko strehe in vse posebnosti, ki so posledica materiala. Pozorni moramo biti na izbiro tipa membrane za posamezen tip strehe, izvedbo detajlov, načrtovanje zaključkov, ...Več o tem si lahko v tehnični dokumentaciji.

Pri izbiri in opisu materiala je potrebno upoštevati tehnične liste za posamezen tip FLAGON PVC, ki jih najdete v tehničnih dokumentacijah.


 
Top ponudba meseca
HITER KONTAKT

Splošno povpraševanje:
simmgrad@gmail.com

Komerciala:
simmgrad@gmail.com

 
STATISTIKA

Ste obiskovalec št.
102541

Danes smo:
1.4.2020, 4:18:6

 
ZANIMIVO NA SPLETU
 
 
Copyright ©2014 | Avtorske pravice pridržane | SI MM GRAD d.o.o. [www.simmgrad.si]
Izdelava spletne strani in gostovanje spletne strani www.slohost.net